Hyves, een bijenkorf vol vrienden

Het delen van persoonlijke ervaringen in het dagelijks leven verschuift hoe langer hoe meer naar internet. Steeds meer jongeren, en ook ouderen, maken gebruik van profielsites als Hyves en MySpace. Met een paar muisklikken kun je een internetpagina aanmaken met je eigen profiel. Door de koppeling met pagina’s van andere internetvrienden creëer je snel en gemakkelijk je eigen digitale vriendennetwerk. ‘Hoeveel vrienden heb jij?’ is een veelgehoorde vraag.

jongeren-achter-computer.jpgWaar leggen we de grens?

De opmars van Hyves en andere digitale vriendennetwerken stelt ouders voor nieuwe vragen in de opvoeding van hun kinderen. Mag mijn kind op Hyves en zo ja: welke grenzen stel ik hieraan? Welke foto’s laat mijn dochter op internet zien? Wie zijn die vrienden en zijn het eigenlijk wel échte vrienden? Waar leggen we de grens?

Vraag de gratis brochure aan.

Deze en andere vragen staan centraal in de nieuwe themabrochure van Mediawijzer: Hyves, een bijenkorf vol vrienden. De brochure over Hyves kunt u bijvoorbeeld gebruiken als leidraad voor een toerustingsavond of een thema-avond op de catechisatie.

De brochure is via deze website te downloaden in pdf-formaat. 

Van de brochure 'Hyves, een bijenkorf vol vrienden' is een samenvatting beschikbaar in de vorm van een folder (pdf, ca. 534 kb.).

 

U kunt een PDF van deze brochure downloaden, maar u kunt ook gedrukte exemplaren bestellen voor € 0,50 per stuk.

Geef hieronder aan hoeveel exemplaren u wilt ontvangen van Hyves, een bijenkorf vol vrienden

U heeft Exemplaren in uw mandje

Steun het werk van stichting Mediawijzer. Maak een gift over naar
rekeningnummer NL22INGB0674099281 t.n.v. stichting Mediawijzer te Apeldoorn.