Brochure: DVD’s, kijken of niet kijken

De meeste jongeren zijn intensieve mediagebruikers. Ze schakelen voortdurend van het ene naar het andere medium. Het telefoongesprek op het mobieltje is nog niet klaar (joep doei) of de aandacht wordt alweer getrokken door een binnenkomend sms’je. Ondertussen gaan de gesprekken via msn in hoog tempo door en klinkt er muziek uit de speakers van de pc.

brocure_cover.jpgGrenzen van media vervagen

Ook voor veel opvoeders in de gereformeerde gezindte is dit een herkenbaar beeld. De grenzen van media vervagen en de ontwikkelingen gaan snel. U zult zich moeten verdiepen in nieuwe technische ontwikkelingen. Bijvoorbeeld over de dvd.

Is het geloofwaardig de tv buiten de deur te houden of uiterst kritisch te zijn in het gebruik en tegelijkertijd toe te staan dat uw kinderen dvd’s kijken op de pc? Kunt u volstaan met een eenduidige afwijzing of vraagt het gebruik van dvd’s een subtielere benadering? En als u voor het laatste kiest: hoe legt u uit dat de ene dvd de andere niet is?

Brochure / folder downloaden of aanvragen

Mediawijzer helpt u een Bijbels verantwoord standpunt in te nemen met de brochure ‘dvd’s, kijken of niet kijken’. De brochure is via deze website te downloaden in pdf-formaat (1.1 Mb). Ook is het mogelijk om exemplaren van de brochure te bestellen. Van de brochure 'Dvd's, kijken of niet kijken' is een samenvatting beschikbaar in de vorm van een folder (pdf, ca. 450 kb.). U kunt reageren op de conferentie 'DVD in het gezin' of de brochure 'DVD's, kijken of niet kijken' met het speciale reactieformulier. Reacties worden onder aan deze pagina toegevoegd.

U kunt een PDF van deze brochure downloaden, maar u kunt ook gedrukte exemplaren bestellen voor € 0,50 per stuk.

Geef hieronder aan hoeveel exemplaren u wilt ontvangen van DVD’s, kijken of niet kijken

U heeft Exemplaren in uw mandje

Steun het werk van stichting Mediawijzer. Maak een gift over naar
rekeningnummer NL22INGB0674099281 t.n.v. stichting Mediawijzer te Apeldoorn.